"Legutolsó napjáig méltósággal és kegyelemmel szolgálta a hazáját" - Megható szavakkal búcsúzott David Beckham II. Erzsébet királynőtől

búcsú David Beckham II. Erzsébet brit királynő II. Erzsébet halála II. Erzsébet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megható szavakkal búcsúzott David és Victoria Beckham II. Erzsébet királynőtől a közösségi oldalán. Az egykori focistát mélyen elszomorította a brit uralkodó halála.

II. Erzsébet királynő tegnap este helyi idő szerint fél 7-kor távozott az élők sorából. A tragikus hírt a Buckingham-palota jelentett be.

A brit uralkodó 96 éves korában hunyt el, több mint 70 évig ült a trónon.

"Mélységesen elszomorít Őfelsége, a királynő halála. Micsoda szeretet és tisztelet áradt felé az emberekért, a népért tett szolgálatai nyomán... Hogy mennyire letörtnek érezzük magunkat ma, az is jól példázza, hogy mit jelentett ő az embereknek ebben az országban és szerte a világon. Mennyire inspirált minket az, ahogy uralkodott, az, ahogyan vigasztalt minket a nehéz időkben.

Legutolsó napjáig méltósággal és kegyelemmel szolgálta a hazáját. Gondolataim és imáim most a királyi családért szólnak"

– írta Beckham a közösségi oldalán.

Beckham mellett felesége, Victoria is búcsúzott a királynőtől.

"A mai egy nagyon szomorú nap az egész világ számára. Mélységesen elszomorít szeretett uralkodónk, őfelsége, a királynő halála. Emlékezni fognak rá állhatatos hűsége és szolgálata miatt. Gondolatban jelenleg a királyi családnál járok" – írta az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.