Ezek a csillagjegyek gyakran landolnak mérgező kapcsolatban

Forrás: Shutterstock -
csillagjegy mérgező kapcsolat horoszkóp magazin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Segítőkészek, hűségesek és teljes lényüket odaadják – három csillagjegy szülöttei különösen vonzóak az olyan emberek számára, akik szeretnek másokat kihasználni.

A mérgező emberek jól tudják, hogyan kell a legjobban manipulálni a környezetüket. Amint középpontba kerülnek, szégyentelenül kihasználják, irányítják a párjukat, és azonnal eldobják, ha már úgy táncol, ahogy ők fütyülnek. Három csillagjegy szülötteit az átlagnál többször veszik célba a manipulátorok, személyiségük tökéletes célpont számukra. Az ideális áldozatok gyakran küzdenek önbizalomhiánnyal, ezt pedig a mérgező emberek tökéletesen fordítják saját hasznukra.

Bika (04.20 - 05.21.)

A Bikák lojálisak és megbízhatóak, béketűrő természetűek, kerülik a vitákat. Nagyon fontos számukra az érzelmi biztonság. Pontosan ezek a tulajdonságok teszik rendkívül vonzóvá azok számára, akik szeretnek másokat kihasználni. Folyamatosan szívességeket kérnek tőle, amiknek a teljesítését el is várják, ám fordítva ez sajnos nem igaz. Egy zsarnok nem tesz semmit az áldozataiért, ennek ellenére általában eléri a céljait a Bikáknál, mert a jegy szülötteinek nagyon fontos, hogy a jó szerepében tetszelegjenek, fontos számukra, hogy mások mit gondolnak róluk.

Forrás: Shutterstock

Szűz 08.23 - 09.23.

A Szűzek nem szeretnek a középpontban lenni, rendkívül szolgálatkészek és alkalmazkodóak. Megbízhatóak, és hajlamosak magukkal szigorúan bánni. Nem szeretik a dolgokat félbehagyni, ha valamibe belefognak, akkor mindig túlteljesítenek. A szorgalmukkal palástolják a bizonytalanságukat, ezt pedig a szemfülesebbek nagyon gyorsan felismerik és kihasználják. Aki a Szűzeknek megadja azt, hogy értékesnek érezhetik magukat, az számíthat a teljesítményükre, a teljes odaadásukra. A jegy szülöttei pedig mindent meg fognak tenni azért, hogy a nélkülözhetetlenség érzése a lehető legtovább tartson.

Skorpió (10.23 - 11.22.)

A Skorpiók bájosak és általában mindenki szereti őket. Kapcsolataikban önfeláldozók, nem rettennek meg a nehézségektől. Érzékenyek és rendkívül sérülékenyek. Pont az utóbbi két tulajdonságuk miatt válogatósak, nagyon meggondolják, hogy kit engednek közel magukhoz. Gyanakvásuk és finom távolságtartásuk rendkívül vonzóvá teszi őket azoknak az embereknek a szemében, akik keresik a kihívásokat. Ezek a ragadozók a végsőkig elmennek, hogy meghódítsák a Skorpiót, ám abban a pillanatban, hogy elérték a céljukat, eldobják őt. Értéktelen lesz számukra, ugyanis csak a saját önbizalmának megerősítésére használta a manipulátor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.