Horváth Csenge kiakadt a támadások miatt: "Tele lett a hócipőm..."

Forrás: Life TV -
Fésűs Nelly lánya plasztika támadás Horváth Csenge
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fesűs Nelly lányát, Csengét folyamatosan támadják, most épp az orra miatt: elege lett.

Fésűs Nelly lányának már nem először kellett megvédenie magát, hiszen kifogástalan külseje miatt folyamatosan támadják, pedig soha nem feküdt még kés alá. Ennek ellenére a kommentelők most az orra miatt kezdték ki Csengét, úgy gondolják ugyanis, egyértelműen vékonyabb, mint volt. Fésűs Nelly lánya megmutatta Instagram-sztorijában, hogy ezt egy kis sminkkel pillanatok alatt el lehet érni.

Horváth Csengének elege lett Forrás: Life TV

"Elnézést, ha picikét flegmára sikeredett ez a videó, csak kezd elegem lenni. Bár, őszintén, nem tudom, minek foglalkozom ezzel, mert halál felesleges, csak nem értem, mi nem világos az embereknek azon, hogy semmim sincs megműtve. Ennek melyik része nem érthető?! Szóval elnézést, csak tele lett a hócipőm..." - idézte a Bors Csenge szavait, aki nemrég arról is vallott, egy évig nem feküdt le a barátjával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.