Elválik feleségétől Horváth Boldi. Megdöbbentette a rajongókat, amikor kiderült, hogy a népszerű énekes már két éve külön él a gyereke anyjától. Azt mondja, élete legnehezebb döntését hozta meg, sosem akarta ugyanis, hogy a kisfia csonka családban nőjön fel.

Horváth Boldinak hétéves kisfia jelenti a világot. A napokban kapott szárnyra a hír, hogy megromlott a kapcsolata kisfia édesanyjával, ezért az énekes most tisztázta, mi az igazság magánéletével kapcsolatban.

Boldi elmondta, hogy feleségétől csaknem két éve külön élnek, akkoriban a Sztárban sztár versenyzője volt. A heteken át tartó felkészülés mellett az énekesnek a magánéleti gondjaival is meg kellett küzdenie. 

"Nem árulok el nagy titkot, hogy nálunk Máté nem egy tervezett gyerek volt, és hamar született, sajnos az ilyen helyzetekben elég nagy a kockázata annak, hogy az ember nem ismeri annyira a másikat, és úgy igazán a mi kettősünk sosem működött (...)"

- mondta az énekes. Hivatalosan Boldi és kisfia édesanyja még nem váltak el, de mivel mindketten ugyanazt akarják, az énekes békés válásra számít. Arról nem nyilatkozott, van-e most valaki az életében.