A Kelemen Kabátban frontembere a nyilvánosság előtt még nem beszélt a válásáról. Horváth Boldizsár azonban egy új dalban őszintén vall a házasságát követő időszakról.

Horváth Boldizsárt két évvel ezelőtt láthatta a TV2 közönsége, az énekes ugyanis a Sztárban Sztár hetedik évadában versenyzett a legsokoldalúbb magyar előadó címért. A Kelemen Kabátban frontembere akkor az ötödik helyig jutott, most viszont egy sokkal szomorúbb apropó miatt került az újságok hasábjaira.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

A Kelemen Kabátban egyik legújabb dala ugyanis egyben egy vallomás is. Boldizsár házassága véget ért, erről azonban szinte senkinek sem beszélt, a nyilvánosság előtt titokban tartotta. Az új lemez egyik számában viszont őszintén beszél saját, személyes élményéről.

Egy összetört szívű nő van a szöveg központjában, aki falja a férfiakat, a szerelmi bánatát így vezeti le. A valóságban ez én vagyok. A válásom utáni időszakot öleli fel.

"Nem is volt egy különösen szomorú válás, azóta is barátok tudtunk maradni. Egyszerűen nem illettünk össze" – mesélte a Borsnak az énekes.