Titokban vált el kedvesétől a Sztárban Sztár énekese

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Horváth Boldizsár válás dal Sztárban sztár vallomás Kelemen kabátban
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kelemen Kabátban frontembere a nyilvánosság előtt még nem beszélt a válásáról. Horváth Boldizsár azonban egy új dalban őszintén vall a házasságát követő időszakról.

Horváth Boldizsárt két évvel ezelőtt láthatta a TV2 közönsége, az énekes ugyanis a Sztárban Sztár hetedik évadában versenyzett a legsokoldalúbb magyar előadó címért. A Kelemen Kabátban frontembere akkor az ötödik helyig jutott, most viszont egy sokkal szomorúbb apropó miatt került az újságok hasábjaira.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

A Kelemen Kabátban egyik legújabb dala ugyanis egyben egy vallomás is. Boldizsár házassága véget ért, erről azonban szinte senkinek sem beszélt, a nyilvánosság előtt titokban tartotta. Az új lemez egyik számában viszont őszintén beszél saját, személyes élményéről.

"Nem is volt egy különösen szomorú válás, azóta is barátok tudtunk maradni. Egyszerűen nem illettünk össze" – mesélte a Borsnak az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.