Az újhold hatását most érezzük csak igazán: minden, amibe a most következő napokban belekezdünk, sikeres lehet.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Anyagi, szakmai és magánéleti téren is fejlődhetsz, ha hallgatsz arra a bizonyos belső hangra. Nem tehetsz mindent a saját jóérzésed ellen. Van, aminek érdemes ellenállni, de van, aminek nem. Ilyen lehet egy kezdődő kapcsolat is.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Ideje lenne végre belátnod, hogy ha körülötted minden változik, átalakul, akkor te sem állhatsz többé ellen ennek a változásnak. Sőt: van, aminek végre elébe is kellene menned. Akkor te lehetnél végre az, aki diktál!

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ingerülten kezded a hetet, mert kicsit unod már a dolgos hétköznapokat. Szeretnél valami mást csinálni, de ahhoz még nagyon sok penzumot kell letudni. A legjobb, ha nem tologatod tovább a nehezét. Még ma vágj bele! Nem lesz olyan borzasztó!

Képünk illusztrációForrás: Shutterstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Te mindig is alapvetően sikerorientált voltál, de most aztán tényleg rajtad múlik, hogy túl tudsz-e lépni a saját korlátaidon, vagy megragadsz egy régebbi szinten. Ez utóbbi azonban szinte egyenlő a visszafejlődéssel. Szedd össze minden erődet!

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)

Még alig kezdődött el a hét, máris tele van mozgalmassággal. Rengeteg emberrel találkozhatsz ma, valahogy nagyon nagy a jövés-menés körülötted. Ha meg kell beszélni valami munkahelyi ügyet, remekelhetsz. Ha előadást kell ma tartanod, biztos a siker. Tapsot arathatsz mindenhol.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Nagyon elkedvetlenítő lehet neked ez a hétfői munkanap, különösen, ha a nap sem akar kibújni a fellegek mögül. De mihelyst beérsz a munkahelyedre, új hírek várnak, kihívást, új lehetőséget jeleznek a csillagok. Ragadd meg őket - írja az Astronet.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide!