Átok ül a Dancing with the Stars új évadán: újabb versenyző dőlt ki

Pap Dorci Dancing with the Stars rosszullét műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rájár a rúd a Dancing with the Stars idei évadának versenyzőire. Ezúttal Pap Dorci posztolt aggodalomra okot adó bejegyzést.

Még el sem kezdődött a harmdaik évad, de már pörögnek az események: Kulcsár Edina visszalépett a versenyből, miután kiderült, hogy babát vár G.w.M-től, az ő helyét a gyászoló Berki Mazsi vette át, aki már meg is sérült az egyik próbán. Pap Dorci korábbi partnere, Sebesi Hunor eltörte a kezét, ezért fel kellett adnia a versenyt, az ő helyére Baranya Dávid került, de Zimány Linda is lesérült pár hete.

Pap Dorci, Exatlon Forrás: TV2

A legfrissebb hírek szerint Pap Dorci sincs jól jelenleg, 24 órán keresztült elérhető Instagram-történetben osztotta meg, ahogy nyakig betakarózva, sápadtan és kimerülten szorongat egy bögre teát.

Azt egyelőre nem tudni, hogy mennyire súlyos a helyzet, és azt sem, hogy mennyiben befolyásolja számára a műsorban való részvételt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.