Próba közben megsérült Berki Mazsi: vajon tudja folytatni a felkészülést a Dancing with the Starsra?

Dancing with the Stars Berki Mazsi sérülés próba tánc Berki Renáta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még el sem kezdődött a műsor, de már most sok a sérülés a Dancing with the Starsban. 

Sebesi Hunor táncos után Zimány Linda is lesérült, most pedig a várandóssága miatt nem szereplő Kulcsár Edina helyére lépett Berki Mazsinak is van mit fájlalnia.

Renáta Instagramon megosztott fotójához írt szövegben tájékoztatta követőit, hogy csípősérülést szenvedett az egyik próbán, ami miatt fájdalmakkal küzd.

"Vidám nap lett volna a mai, ha nem csípődik be reggel a derekam... de ettől függetlenül igyekeztem a legtöbbet kihozni a mai napomból, ráadásul így egész nap a kislányommal lehettem. A kép készítésekor is ő volt az, aki ekkora mosolyt csalt az arcomra" - írta a kiposztolt fotóhoz Mazsi.

Arról nem beszélt, tudja-e folytatni a felkészülést, de a kép alapján nincs olyan rossz állapotban, hogy fel kellene adnia a versenyt, még mielőtt elkezdődött volna.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.