Dancing with the Stars: Kiderült, kivel folytatja a felkészülést Pap Dorci

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
táncpartner Pap Dorci videó Dancing with the Stars
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról mi is beszámoltunk, Pap Dorci partnere, Sebesi Hunor nem tudja folytatni a felkészülést a Dancing with the Stars harmadik évadában, mert lesérült. A fiatal lány azonban nem marad pár nélkül, Baranya Dávid lesz a táncpartnere a továbbiakban.

Sokakat meglepett a hír, amikor néhány nappal ezelőtt kiderült, hogy Kulcsár Edina harmadik babájával várandós, ami miatt ősztől nem tudja vállalni a Dancing with the Stars harmadik évadában való szereplést. A helyét Berki Mazsi vette át, aki már lázasan készülődik a versenyre.

Rövid időn belül egy újabb váratlan dolog írta át a forgatókönyvet: Pap Dorci partnere, Sebesi Hunor nem tudja folytatni a versenyt, mert lesérült. Dorci azonban nem marad pár nélkül, a továbbiakban Baranya Dávid lesz a táncpartnere.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.