Terápia volt Ördög Nóra számára a családjától külön töltött időszak

Ázsia Expressz távolság család Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra kislánya, Mici 9 évvel ezelőtti születése óta nem volt olyan nap, amikor a család ne lett volna együtt. Idén azonban az Ázsia Expressz forgatása miatt több hetet töltöttek egymástól távol, ez pedig Nóra szerint egyfajta terápiás út volt.

"Az, hogy nagy a távolság közöttünk, és hogy öt-hat hétre kiestünk a megszokott hétköznapokból, lehetőséget adott arra, hogy az ember egy kicsit átgondolja az életét és a dolgait" – kezdte a műsorvezető, hozzátéve, hogy nagy elhatározások nem történtek, hiszen tudta, mi történik akkor, ha hazatér, de még így is sokat tanult magáról a külön töltött hetekben. Neki meg kellett tanulnia, hogy hogyan kezelje a családjától távol töltött időt, férjének, Nánási Pálnak pedig nehéz volt egyedül a gyerekekkel, de jó csapatmunka alakult ki köztük.

"Természetesen hiányzott a családom, hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem volt ebben valami terápiás jelleg, hiszen az elmúlt kilenc évben – ennyi idős most Mici – nem volt olyan időszak, amikor csak arra kellett figyelnem, hogy én rendben legyek, időben elkészüljek, a saját cuccaim össze legyek készítve. Közben persze volt olyan helyzet, hogy Törökországból azt szerveztem, otthon ki viszi lovagolni Micit, folyamatosan kapcsolatban voltunk" - idézi a Blikk Nórát.

Mégis, Nóra tudott egy kicsit magával foglalkozni, és a munkájára koncentrálni, sőt, bevallotta, hogy még azt is jó volt megélnie, hogy hiányzott a családja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.