Szerelméről mesélt Koltai Róbert: így jöttek össze Ildikóval

Forrás: FEM -
Koltai Róbert színdarab színház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Koltai Róbert és a rendező Gaál Ildikó hat éve alkotnak egy párt. Most elmesélték, hogyan indult a kapcsolatuk. 

"Robival ismerősök voltunk ugyan a Facebookon a néhai férjem miatt, de nem nagyon volt közöttünk semmiféle kapcsolat. A születésnapom reggelén azonban annyira megörültem, hogy láttam, éppen abban a darabban játszik, amire kíváncsi vagyok, hogy azonnal ráírtam. Kérdeztem, mikor játsszák, mert meg szeretném nézni. Két perc sem telt el, már hívott is Robi, hogy kivel szeretnék menni, mert aznap vár az előadásra" – emlékezett vissza Ildikó és hozzátette ezt követően gyakran beszélgettek.

Forrás: FEM

"2016 gyönyörű nyarán elhívtam Ildikót beszélgetni, onnantól felgyorsultak az események. Akkor kerültünk igazán közel egymáshoz, és ez azóta is tart. Nemcsak otthon, de a munkában is kiegészítjük egymást, hiszen rendszeresen dolgozunk együtt, a közös munka pedig nagyon jól működik, bár néha azért akadnak szakmai viták" - nyilatkozta Koltai a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.