Gáspár Bea Győzikéről: "Szinte már csak lakótársként éltünk egymás mellett..."

Forrás: TV2 -
házasság Ázsia Expressz Gáspár Győző Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Gáspár házaspár magánéletében egymást követték a hullámvölgyek és a hullámhegyek. Most egy igen embert próbáló időszakon vannak túl, ám olyasmi mentette meg a kapcsolatukat, amiről sosem gondolták volna, hogy segíthet rajtuk.

Győzikéék barátai tartottak attól, hogy a pár Ázsia Expresszben való szereplése a kapcsolatuk végét jelenti majd, ám ennek épp az ellenkezője valósult meg.

Győzike és Gáspár Bea TV2

Aztán minden helyrejött köztünk Ázsiában. Újra eszünkbe jutott, hogy egymás nélkül már nem tudunk élni. Annyira egymásra voltunk utalva a forgatás alatt, hogy ez megerősítette az egymásba vetett hitünket. Minden egyes napot összekapaszkodva éltünk túl" – idézte Bea szavait a Blikk.

A hazatérésük óta mindketten azt tapasztalják, hogy új erőre kapott a házasságuk, ennek köszönhetően ismét közös célokat tűztek ki maguk elé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.