Ázsia Expressz 3: Gáspár Győző és Gáspár Bea bajba kerültek a sivatag közepén

Ázsia Expressz térkép iránytű Gáspár Győző tájékozódás Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap elstartolt az Ázsia Expressz 3. évada. A versenyzőket már az első adásban sem kímélték: Gáspár Győző és Bea párosa, Gyebnár Csekka és Mérai Kata párosa is megszenvedték az első feladatot. 

A játékosokat már az első adásban kirakták a jordániai sivatagban, ahol az volt a feladatuk, hogy egy kezdetleges térkép és egy iránytű segítségével találjanak el a célig.

Míg Csekka és Kata a nehéz csomagjaikkal küzdöttek, addig Győzőnek és Beának a tájékozódás okozott nehézséget, mivel kiderült, hogy egyikük sem ért sem az iránytűhöz, sem a térképolvasáshoz.

A Gáspár házaspár magánéletében egymást követték a hullámvölgyek és a hullámhegyek. Most egy igen embert próbáló időszakon vannak túl, ám olyasmi mentette meg a kapcsolatukat, amiről sosem gondolták volna, hogy segíthet rajtuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.