Már két hónapja terjed vírusként a TikTokon az a videó, melyen egy kisfiú, Tariq kukoricát falatozik egy brooklyni parkban. A kissrác vezetékneve ismeretlen, de nem is fontos, a lényeg az érzés...

A kukorica nagykövetként is emlegetett Tariq korábban nem hitte volna, hogy a kukorica igazi, de aztán megkóstolta: 

„Amióta tudom, hogy a kukorica igazi, nagyon ízlik. És amita kipróbáltam vajjal, minden megváltozott" - monja a Recess Therapy nevű oldal alkotójának, Julian Shapiro-Barnumnak olyan lelkesedéssel, hogy nem is csoda, ha sokan a kukorica nagyköveteként emlegetik őt. 

Forrás: --

A kissrácról sokat nem lehet tudni, ami nem véletlen, mert védik a magánéletét, de az biztos, hogy talpraesett kiskölyök, aki, ahogy elmondta, rengetegféle játékot szokott játszani:

„...bújócskát, fogócskát, de lávaszörnyeset soha. De leginkább a kukorica a kedvencem. Nem tudnék ennél szebb dolgot elképzelni!"

A kérdésre, hogy írná le a kukoricát valakinek, aki még sosem evett, azt mondta, hogy rengeteg dudor van rajta, majd mindenkinek "korntasztikus" napot kíván, amit már a nagymamája sem bírt ki nevetés nélkül, pedig ő biztosan hozzá van szokva Tariq humorához. 

Az augusztus 4-én kikerült videót az Instagramon több, mint 2 millióan lájkolták, a Youtube-on pedig közel 8 millióan látták - írja a The Atlantic