Túl szűk a farmerod? Tágítsd ki ezzel a pofonegyszerű trükkel!

fashion week ruhatágítás farmer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Villmsebességgel terjed a TikTokon egy – egyébként ősrégi – ruhatágító trükköt bemutató videó, melyet már majdnem nyolc és félmillióan tekintettek meg és több mint 332 ezren kedveltek.

A felvételen, amit egy @its_abby_abigail nevű felhasználó tett közzé, maga az influenszer látható, amint szűk farmernadrágjában beáll a zuhany alá. Forró vizet enged magára, csinál pár guggolást és térdhajlítást, ezután leveszi a ruhadarabot. Láss csodát, a száradási idő letelte után a nadrág, melyet előtte csak nehezen tudott összegombolni a derekán, máris lezseren áll rajta.

@its_abby_abigail NOW THEY’RE SITTING JEANS!!!!!! Size 8 = Size 12. #tiktoktaughtme♬ original sound - ojccccc

A kommentelőket teljesen felvillanyozta a praktika, melyről sokan írták is, hogy működött, viszont egy felhasználó rávilágított, hogy akkor is hasonló eredményeket érhetünk el, ha rögtön mosás után kézzel kitágítjuk a nadrágot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.