Szerelmi életéről vallott őszintén Schmuck Andor: "Én a Kodály-módszert követem"

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
párkeresés szerelem Schmuck Andor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schmuck Andor jelenleg szingliként éli a mindennapjait, de reméli, hogy már nem sokáig, jövő héten ugyanis lesz egy ígéretes randevúja. 

Őszintén vallott szerelmi életéről Schmuck Andor, aki nagyon bízik abban, hogy hamarosan már nem fogja a szinglik táborát erősíteni.

"Lesz a napokban egy ígéretes randevúm. Erősen bízom benne, hogy jövő héten már nem leszek szingli" - mesélte a Borsnak. Szavaiból arra lehet következtetni, hogy egy fiatal lány a kiszemeltje.

Szerelmi életéről vallott őszintén Schmuck Andor: "Én a Kodály-módszert követem. Ő 77 évesen vette feleségül egy barátja lányát, aki akkor 19 éves volt" Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Úgy mondanám, hogy szembetűnő korkülönbséget vélek felfedezni. Én a Kodály-módszert követem. Ő 77 évesen vette feleségül egy barátja lányát, aki akkor 19 éves volt."

Schmuck Andor Péczely Sarolta és Kodály házasságára gondolt, ami 1959-től a zeneszerző haláláig tartott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.