Katalin hercegné Vilmos herceg boksz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegné és Vilmos herceg egy jótékonysági esemény kapcsán látogatott a londoni Olimpiai Parkba, a trónörökös pedig kapott az alkalmon és megcsillogtatta boksztudását.

A walesi herceg és hercegné egy általuk indított sportedzői jótékonysági szervezet fennállásának 10. évfordulóját ment ünnepelni a nívós létesítménybe. Bár Katalin maradt a verbális diplomáciai feladatoknál, Vilmosból előtört a fenegyerek és némi gyakorlást követően egészen profin osztott ki néhány jobb- és balegyenest az előtte himbálózó bokszzsáknak.

A herceg természetesen nemcsak fizikai erejét csillogtatta meg az eseményen, hanem helyszíni nyilatkozatában azt is hangsúlyozta, hogy a sport rendkívül fontos része életünknek, hiszen reményt ad az embereknek, valamint összeköti őket egymással, és lehetőséget nyújt a kitörésre is – írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.