Ötéves áramszünetre és "a nagy sötétségre" figyelmeztet az időutazó

Forrás: YouTube -
időutazó Tiktok áramszünet sötétség jövő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már számos sötét jóslatot osztott meg a magát időutazónak valló férfi, aki állítása szerint 3036-ból jött.

A titokzatos TikToker szerint ezer év múlva már csak 2 milliárd ember fogja lakni a bolygót, ráadásul egy sokkal sötétebb időszakra figyelmeztet, mint amiben most vagyunk.

"Ezek a szabadság utolsó napjai, a gyerekeitek ezt már nem fogják megtapasztalni. Bármilyen buta is ez a korszak, elég jó, csak még nem tudod" - idézi a videót a The Sun.

Illusztráció Forrás: YouTube

A legbaljósabb jóslata szerint hamarosan, 2052 decemberében a világon mindenhol elmegy az áram 5 évre, és eljön "a nagy sötétség" időszaka. Állítása szerint elmegy az áram, az internet, és öt évig lázadások, zavargások lesznek mindenhol. Ez lesz a legrosszabb időszak. Ez idő alatt több ezer kilométeres területeken építenek majd szélturbinákat, fényvisszaverő tükröket és napelemparkokat.

A kommentelőket azonban egyelőre nem sikerült meggyőznie, páran azzal viccelődtek, hogy inkább a lottószámokat mondja el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.