Bár úgy tűnt, a rapper testhezálló feladatot kapott a Párharc című valóságshowban, az események sűrűjében rá kellett jönnie, hogy a műsor szerkesztői bizony alaposan meg akarták őt izzasztani.

A TV2 legújabb realityje nemrég debütált a képernyőn. A fiúk már az első nap komoly kihívással néztek szembe: miután kiugrottak egy helikopterből, át kellett jutniuk egy paintball pályán, hogy kiszabadítsák kedvesüket. 

A helikopter megy a stílusomhoz. Akcióhős-figura vagyok, a magyar Statham. Csodálatos, szerintem nekem született ez a pálya – lelkendezett G.w.M, mielőtt nekiveselkedett volna a feladatnak, melyről szerelme, Kulcsár Edina is úgy gondolta, hogy párja a kisujjából is kirázza majd. Azonban mindketten teljesen ledöbbentek, mikor Márkot szinte az első pillanatban szemen lőtték egy jó nagy adag festékkel.

A következő állomásnál lévő matekfeladat is kifogott G.w.M-en: a saját és Edina születési éveit kellett összeadnia. Én ezt nem fogom tudni megcsinálni. Nem fog az agyam. Reggel van, kiugrottam egy helikopterből, fáradt vagyok, szétlőttek – tette hozzá a rapper kissé bosszúsan.