Ázsia Expressz: Egy gyilkosság színhelyén kellett Gáspáréknak álomra hajtani a fejüket

Forrás: TV2 -
gyilkosság Ázsia Expressz 3 Gáspár Győző Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokkoló, amit Gáspár Győző és felesége, Bea megtudott arról a szálláshelyről, ahol az Ázsia Expressz  adásában töltötték az éjszakát.

Az Ázsia Expresszben számtalan nehézséggel kell megküzdeni a celebeknek, ami talán mind közül a legnehezebb, hogy egy hosszú nap után idegen emberek otthonában kell szállást találniuk éjszakára.

A versenyzők általában nagyon hálásak, ha valaki felajánlja egy szobáját vagy egy lakrészét nekik, ám vannak olyan esetek is, amikor a celebek alig hisznek a szemüknek és nem akarják elhinni, hogy ez velük történik.

A legutóbbi adásban a tévénézők láthatták, hogy a Gáspár házaspárnak, valamint Fanninak és Armandnak nem túl jó szállást sikerült kifogniuk az éjszaka kellős közepén.

Ázsia Epxressz: Egy gyilkosság színhelyén kellett Gáspáréknak álomra hajtani a fejüket Forrás: TV2

Fanni a szobában található bogaraktól és különös foltoktól riadozott, míg Győzőék a friss vizeletben ázó matracoktól. A műsorból kimaradt jelenetek azonban még borzalmasabb részleteket rejtenek:

"Moék szobájának a falán vérfoltok voltak! Megkérdeztük a helyi embert, hogy mi az a folt, mire azt mondta, ne törődjünk vele, itt volt egy gyilkosság, itt halt meg ebben a szobában egy ember, de már elvitték, nincs semmi baj. A földbe gyökerezett a lábunk"

– nyilatkozott a Borsnak a műsor után a Győző, aki élete legrosszabb éjszakájaként írta le a történteket.

"Féltettem Beát és Fanniékat is, és esküszöm, éreztem a szellemet a szobában! Rettegtem, életem legborzasztóbb éjszakája volt."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.