Heti szerelmi horoszkóp (október 29-november 3.): mély érzéseket és nagy szenvedélyt jeleznek a bolygók

Forrás: Shutterstock -
szerelmi horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Skorpió jegyben járó bolygók gondoskodnak a mély érzésekről, intimitásról, szenvedélyről. Mit jelez a horoszkóp az egyes csillagjegyeknek? A heti szerelmi horoszkópból minden fontos részlet kiderül.

RÁK:


Párkapcsolatban élő:Nem biztos, hogy egyetértetek abban, hogy hogyan kellene a hosszú hétvégét tölteni. Egyikőtök halloween-i buliba menne, míg a másik elcsendesedve emlékezne a halottaira. Nem vagytok összenőve. Nem muszáj minden percben együtt lennetek. Jó lenne, ha engednétek egymásnak, hogy a kedve szerint választhasson. Ez a felnőtt kapcsolat alapja...

Szingli: Nem csak a halottak napi hosszú hétvége miatt leszel kicsit lelombozva. Valahogy most nem tudsz úgy mosolyogni, ahogy szoktál. A Skorpió havában nem szabad erőltetned az ismerkedést. Sosem jó, ha bármit azért csinálsz, mert kell. Pláne a párkeresést. Ugyanis ilyenkor érződik rajtad az „izzadságszag", ami cseppet sem tesz vonzóvá.

OROSZLÁN:


Párkapcsolatban élő:Ezen a héten az idő a legnagyobb ellenségetek. Szaturnusz, Kronosz, az Idő ura „megleckéztet" titeket: lesz olyan nap, amikor mindenre jut időtök, és lesz olyan nap, amikor semmire. Ez bosszantó lehet. Pedig ez nem új jelenség. Emiatt ne veszekedjetek, és ne hibáztassátok egymást! Az időre nincs hatásotok. Annál inkább arra, hogy hogyan reagáltok rá.

Szingli:Az idő továbbra is kihívás az ismerkedésben. Szaturnusz, Kronosz, az Idő ura azt javasolja, hogy ne kapkodj! Azok az emberek, akik sietnek, olyan kisugárzással rendelkeznek, ami taszíthatja a jelentkezőket. Ez semmiképp sem lehet célod. Sőt. Kerülnöd kell azt, hogy kapkodós benyomást tegyél a másikra. Szóval nyugi, lassíts, lazulj bele!

SZŰZ:


Párkapcsolatban élő: A bolygók egyértelműen azt mutatják, hogy a párod ki se lát a munkából. Annyi feladat szakadt a nyakába, hogy nem meglepő, ha minden este hullafáradt. Ne nyaggasd, és ne sértődj meg, ha most morcosabb! Nem így akar élni, de meg kell oldania azt, amit elé tett a sors. Ha most türelmes tudsz lenni vele, később hálás lesz, és viszonozza.

Szingli:Ezen a héten csupa olyan emberrel futsz össze, akik azzal dicsekszenek és/vagy panaszkodnak, hogy milyen sok munkájuk van. Holott az ismerkedés nem szólhat se dicsekvésről, se panaszkodásról. Munkáról pláne nem. Gyorsan ismerd fel, hogy ilyen emberekkel nincs dolgod! Nem baj, ha nem egyeztek, de ez derüljön ki minél előbb!

Forrás: Shutterstock

MÉRLEG:


Párkapcsolatban élő:Ne engedd, hogy a hétköznapok és a gondok közétek álljanak! Mindig voltak, vannak, és lesznek nehézségek. De ezek nem mérgezhetik meg a kapcsolatotokat. Fontos a gyengédség és az érintés. Sokszor érjetek egymáshoz! Zuhanyozhatnátok együtt. Ez nemcsak előjátéknak jó, hanem erősíti az összhangot is köztetek, amiből tilos engedni...

Szingli:Te egy hiperérzékeny ember vagy. Azonnal megérzed, ha a másiknak bármilyen kifogása van veled kapcsolatosan. Tudd, hogy nem felelhetsz meg annak, aki tele van elvárásokkal, és ettől nem lát téged! Neked olyan emberre van szükséged, aki minden porcikádat elfogadja, miközben kíváncsi rád. Természetesen ez is, mint minden más, csak kölcsönösen működik...

SKORPIÓ:


Párkapcsolatban élő: Remélhetőleg a párod már ismer annyira, hogy nem sértődik meg minden megjegyzéseden. A Skorpióba lépő Merkúr hajlamosít arra, hogy csípősen fogalmazz. Jó lenne, ha kontrollálnád ezt. Nem célod, hogy bántsd őt. Nem kell tesztelned, hogy mennyit bír. Ezen már túl vagytok. Igaz? Közben az erotika intenzívebben fog működni köztetek...

Szingli: Millió tanács és szabály szól arról, hogy hányadik randin szabad ágyba bújni a másikkal. Ugye te ezeket nem veszed komolyan? Két felnőtt ember érzi, hogy mikor jön el az a pillanat, amikor mernek meztelenre vetkőzni, mert a kezdeti feszengésen túl vannak. Te egy átlagnál szabadabb szellemű ember vagy. Semmi dolgod a prűd, merev szabályok szerint élőkkel.

NYILAS:


Párkapcsolatban élő: A szerelmed mostanában többször fel tud bosszantani. Olyan, mintha direkt provokálna. A Mars szerint van ebben valami. A veszekedéseitek mindig béküléssel végződnek, többnyire a hálószobában. De rendkívül veszélyes egy vitát előjátéknak használni. Ezzel mindketten tisztában vagytok? Beszélgessetek erről, amikor békés a hangulat!

Szingli: Az, aki elsőre taszít, lehet, hogy később vonzani fog. Olyan emberrel találkozhatsz, akiről kezdetben azt gondolod, hogy nem hozzád való. De ha nem szakítod meg vele teljesen a kapcsolatot, megváltozhat a véleményed. Nem igaz, hogy az első benyomás a végleges. És nem mindig van meg a szikra rögtön az elején. Ne csak a „szerelem első látásra" vonzalmat keresd!

Az összes jegy szerelmi horoszkópjáért kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.