Őszintén vallott magánéletéről Zimány Linda: "Egy évig találkozgattunk valakivel"

Forrás: Facebook/Zimány Linda -
párkapcsolat szerelem Zimány Linda ismerkedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány hónappal ezelőtt Zimány Linda elárulta, hogy már nagyon vágyik az anyaságra, nagy álma, hogy pár éven belül feleség és édesanya legyen. A gyönyörű jogász most ismét magánéletéről vallott, elárulta, van-e jelenleg olyan férfi az életében, akivel el tudná képzelni a közös jövőt.

Zimány Linda korábban már többször mesélt arról, hogy mennyire vágyik már az anyaságra és arra, hogy egy támogató társsal oszthassa meg a mindennapjait. A csinos jogász, aki nemrég a Dancing with the Stars műsorában csillogtatta meg a tánctudását most elárulta, hogy áll a szerelemmel és van-e jelenleg párkapcsolata.

Őszintén vallott magánéletéről Zimány Linda: "Egy évig találkozgattunk valakivel" Forrás: Facebook/Zimány Linda

"Egy évig találkozgattunk valakivel, de egy ponton megállt a kapcsolat. Nem volt annyira intenzív, lassan is fejlődött. Elköteleződési problémákat véltem felfedezni nála. Kezdtem önmagam adni, beleengedtem az életembe, mégsem tudtunk átlépni egy küszöböt. Azt vettem észre a randizásnál, hogy sok férfi csak nyalogatja a sebeit, előrevetítik a félelmeiket, elmondják, miért nem bíznak a nőkben. Nem akarok a terapeutájuk lenni, azt mindenkinek magának kell megoldania" - vallotta be Linda a Hot! magazinnak.

Zimány Linda ismerkedési tapasztalatairól és arról, hogy milyen férfira vágyik igazán bővebben a holnapi Hot! magazinban olvashattok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.