Zimány Linda a kiesése után sem hagyja abba a táncot: meglepetésre készül

Bődi Dénes Dancing with the Stars Zimány Linda tánc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dancing with the Stars idei évadának második kiesője Zimány Linda lett, aki azonban olyannyira beleszeretett a táncba, hogy a műsor után sem hagyta ott a próbatermeket.

Zimány Lindát nagyon rosszul érintette, hogy hamar távoznia kellett a TV2 táncos showműsorából, de gyorsan megtalálta a módját annak, hogy tovább hódolhasson a tánc szeretetének. Partnerével, Bődi Dénessel a kiesés óta tartják a kapcsolatot, sőt rendszeresen gyakorolnak, táncolnak és egy meglepetéssel is készülnek Linda követői számára.

– mesélte Linda a Blikknek, aki azt is elárulta a lapnak, hogy nagy tervei vannak a tánccal.

Zimány Linda és táncpartnere Forrás: TV2

"Testileg és lelkileg is nagyon jót tesz nekem, valóságos terápia. Bármennyire is rossz a kedvem, ha táncolok, jókedvem lesz. Az ismerőseim is kedvet kaptak hozzá, ezért Dénessel tervezünk közös órákat adni azoknak, akik szeretnék kipróbálni ezt a mozgásformát. Nagyon jó barátok lettünk a műsor alatt, és továbbra is szeretnénk folytatni a közös munkát, hiszen sok ötletünk van, amiket meg akarunk valósítani."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.