Hátborzongató jóslat: állítólag ez fog történni 2023 júniusában

időutazó Tiktok jóslat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TikTokon számos önjelölt időutazó oszt meg időről időre különös jövendöléseket, melyek meglepő módon néha még igaznak is bizonyulnak.

A Bors most egy újabb „wannabe Nostradamust" szúrt ki, aki azt állítja, 2671-ből tért vissza a mi idősíkunkra. A rejtélyes Eno Alaric, alias @radianttimetraveller jövendölései között szerepelt már egy, a Földdel megegyező ikerbolygó, melyet a James Webb űrteleszkóp fedez fel, földönkívüliek csoportja, sőt, több párhuzamos univerzum is.

Alaric most egy 2023. június 18-ára várható, furcsa eseményről posztolt videót: állítólag hét ember zuhan le az égből annak ellenére, hogy sehol a környéken nem lesz észlelhető repülő objektum. A négy másik jóslatot is tartalmazó felvételt eddig majdnem 80 ezren látták és több százan kommentálták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.