A Skorpió rövidesen nagyon jó lehetőségeket kap, az Ikrek megtartja az ígéretét. Napi horoszkóp következik hétfőre.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)
Anyagilag jobb időszak vár rád, bár egyelőre ennek inkább az ellenkezőjét érzed. De, ha a most adódó nehézségeket inkább ösztönzésként fogod fel, és keresed az újabb lehetőségeket, akkor ez a gát lépcsőnek bizonyulhat.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)
Jobb lenne, ha kissé visszafogottabban viselkednél, és kerülnéd az összetűzést, a konfliktusokat a környezetedben. Sok jó barátra is szert tehetnél ott, ahol most csak üldöztetést érzel. Legyél barátságosabb!

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)
Valamilyen ígéreted egyre inkább nyomaszt. Pedig az ígéret szép szó, ezért a legjobb, amit tehetsz, hogy be is tartod. Ne akarj mindig kibújni a kötelezettségek alól. Még ma tedd meg, amit várnak tőled.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)
Egy barátodtól végre olyan tanácsot kapsz szívügyekben, amit érdemes lehet megfogadni. Igaz, a szív szerelme illékony pillangó, ezt te jól tudjod. De van, ami megtartható, megőrizhető belőle. Minden nehézség ellenére is.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)
A bizalmas híreket, információkat legjobb, ha megtartod magadnak. Ki is tudna titkot tartani, ha te sem? Az információkat azért is jobb megtartani, mert még elég képlékeny a helyzet. Inkább próbáld meg pozitívan befolyásolni!

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)
Te úgy gondolod talán, hogy mindig támaszkodhatsz a racionalitásra. De valójában vannak helyzetek, amikor az észérvek semmit nem mondanak. Engedd el a „tudást", és higgy! Az intuíciód ma is csalhatatlanul vezet.

Kattints ide az összes jegy napi horoszkópjáért!