Majoros Hajni a házasságukról vallott: "Nem visszük túlzásba a kommunikációt"

Forrás: Majoros Hajnalka/Instagram -
házasság párkapcsolat Majoros Hajnalka Majoros Hajni Majka Majoros Péter kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majoros Hajni Palik Lászlóék YouTube-csatornáján vendégeskedett. Majka felesége többek között arról is beszélt, mi fogta meg őt a rapperben, és házasságukról is őszintén vallott.

Hajni a gyerekkoráról szűkszavúan, ám Majkáról annál szívesebben beszélt Palikéknak. A gyönyörű kétgyermekes édesanya elárulta, hogy neki külsőre is nagyon bejön Majka, és felidézte az első találkozásukat.

"Nekem külsőleg ő egy helyes pali, lehet, ő ezt nem egészen így gondolja: nekem fontos, hogy tök szabályos az orra, a szemei, szép nagy szempillája van, tök jó, hogy ezt a gyerekeim nem tőlem örökölték, hanem tőle, egyébként mindenből van belőle egy kicsi..."

- mondta Hajni, aki a férjében, Majkában mindent megtalált, ami neki a legfontosabb a férfiakban.

"Nem visszük túlzásba a kommunikációt, én régen ezt borzasztóan sajnáltam, most már úgy vagyok vele, hogy 12 éve vagyunk együtt, és nagyon jól tudom azt, hogy mikor kell neki hosszabban beszélnem, és mikor van az a pont, amikor azt mondja, hogy figyelj, most tele van a fejem mindennel, és igazából ezt beszéld légy szíves a barátnőddel. Úgyhogy nekem ezt az elején össze kellett rakni fejben, hogy van egy pali, aki tulajdonképpen nem a legjobb barátom, és ő nem akar a legjobb barátom lenni, mégis teljes értékű társam lesz. Ez idő volt. Mindent megbeszélünk, de nem beszélünk borzasztó sokat, hosszasan"

- tette hozzá Majka felesége, majd kiegészítette azzal, hogy mindent megbeszélnek, de nem túl hosszasan.

A teljes adást ide kattintva tudod megnézni.

Forrás: Majoros Hajnalka/Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.