Két úgynevezett gyors lefolyású daganatos betegsége volt, mindkettőt legyőzte Forgács Gábor

Forrás: Facebook/Gábor Forgács -
betegség színművész daganat rák (betegség) Forgács Gábor gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pandémia alatt lett rákos Forgács Gábor, aki humorát betegsége ellenére sem veszítette el. 

A koronavírus járvány alatt diagnosztizáltak prosztatarákot a színművésznél, aki, bár úgy tűnik, legyőzte a gyilkos kórt, mégis úgy gondolja, hogy teljesen még nem nyugodhat meg, csak akkor, ha eltelik 5 év, és még akkor is tüetmentes.

Forgács Gábor színművész Forrás: Facebook/Gábor Forgács

Forgács Gábor állítja, már nem fél haláltól, noha korábban rettegett tőle.

A Sorok között Lutter Imrével című műsorban humorral beszélt betegségeiről és arról, hogyan élte meg, ami vele történt:

"Az a nagy szerencse adatott meg nekem, hogy a covid időszakát hasznosan tudtam eltölteni: csináltam magamnak kettő darab rákot, ezzel kezeltettem magam, három orvoscsoportnak adtam feladatokat. Ez ilyen játék volt, amelynek az volt a célja, hogy engem megmentsenek. Mind a két rák aprósejtes, gyors lefolyású volt. Elvben külön-külön is „illett volna" belehalnom, de én átgondoltam, és azt mondtam, volt 72 csodálatos évem, ha meg kell halni, meg kell! Ember még nem született, aki túlélte volna a saját halálát".

A színész a szerda esti műsorban azt is elmondta, hogy nem készített bakancslistát: amikor kiderült a betegsége, egyetlen célja volt, hogy még élhessen egy kicsit - írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.