Cristiano Ronaldo drámai őszinteséggel vallott kisfia elvesztéséről - videó

Forrás: AFP/Oscar Del Pozo -
kisfiú gyász Cristiano Ronaldo emlék tragédia vallomás meghalt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cristiano Ronaldo élete legrosszabb pillanataként emlegette gyermeke halálát. Elárulta, fia hamvait az otthonában őrzi.

2021 októberében jelentette be a focista, hogy szerelmével, Georgina Rodríguezzel ikreket várnak, majd decemberben az is kiderült, hogy egy kisfiúval és egy kislánnyal bővül a család. Születésük napja azonban tragédiával végződött, a kisfiú meghalt.

Ronaldo Piers Morgannal készített TalkTV-műsorában beszélt arról, hogyan élték meg az elmúlt időszakot - írja a BBC.

"A fiam hamvai velem vannak, ahogy az apukámé is, itt vannak a házban. Szeretném életem végéig megtartani őket, nem pedig beledobni az óceánba vagy a tengerbe. Magamnál tartom őket. Van egy kis templomunk a földszinten, egy kápolna, ott vannak" - mondta a sztár, akinek az édesapja még 2005-ben halt meg. Ezután kifejtette, milyen nehezen élte meg azt, hogy egyszerre gyászolja a fiát, de közben ünnepelje újszülött lányát.

(FILES) In this file photo taken on January 22, 2019 Juventus' forward and former Real Madrid player Cristiano Ronaldo leaves with his Spanish girlfriend Georgina Rodriguez after attending a court hearing for tax evasion in Madrid. - Cristiano Ronaldo and his partner Georgina Rodriguez announced on April 18 that their newborn baby son has died. (Photo by OSCAR DEL POZO / AFP) Forrás: AFP/Oscar Del Pozo

"Ez őrület. Próbáltam elmagyarázni a családomnak, és a közeli barátaimnak is. Azt mondtam, hogy soha nem éreztem, hogy lehetek boldog és szomorú ugyanabban a pillanatban. Soha nem éreztem ilyesmit. Nehéz elmagyarázni" – mondta.

"Nem tudod, hogy sírsz vagy mosolyogsz. Nem tudod, hogyan reagálj egy ilyen helyzetre. Nem tudod, mit tegyél" – tette hozzá.

"Amikor gyermekeid megszületnek, azt várod, hogy minden normális legyen, de akkor jön egy tragédia. Nehéz pillanataink voltak, és nem értettük, miért történt ez velünk. Nehéz volt, hogy őszinte legyek. Nehéz volt megérteni, mi történik az életünknek abban az időszakában. A futball viszont folytatódik. De amiken átmentem, talán életem legnehezebb pillanatai voltak. Nekem, a családomnak, és különösen Giónak ez nagyon kemény volt."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.