Molnár Anikó nem a túlnépesedésben látja a problémát - a celeb szerint van elég hely mindenkinek

élelmiszerpazarlás túlnépesedés Való Világ Molnár Anikó A Nagy Ő celeb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Anikó szerint nem az a probléma, hogy a Föld lakossága hamarosan eléri a 8 milliárd főt: a celeb szerint mindenkinek van hely a bolygón. Úgy gondolja, az igazi gondot az egyenlőtlen elosztás és az élelmiszerpazarlás okozza. 

Anikó szerint rengeteg élelmiszert semmisítenek meg naponta, ő maga is szokta látni, hogy a boltok mennyi kenyeret dobnak ki, illetve hallott róla, milyen nagy mennyiségben foglalnak le húsokat, amiket ahelyett, hogy éhező állatoknak adnának, inkább elégetnek.

Molnár Anikó Instagram, Molnár Anikó

Az élelmiszerpazarlás okozza az egykori valóságshow-sztár szerint a legnagyobb gondot, mely ellen ő a saját háztartásában is megtesz mindent:

"Csak annyi élelmiszert veszek, amennyit elfogyasztok. Nem főzök nagy mennyiséget, mert egyedül vagyok, ebből kifolyólag nincs is felesleg. Nálam nincs roskadásig tele pakolva a hűtő, főleg a mai világban" - mondta el a Borsnak Molnár Anikó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.