"Amikor vékony voltam, senki sem mondta, hogy jól nézek ki" - hízásáról mesélt a HoneyBeast énekesnője

Forrás: All rights reserved/Mudra Laszlo -
Tarján Zsófia HoneyBeast kövérség fogyás elhízás túlsúly énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tarján Zsófi nem hibáztat másokat azért, mert felszedett jó pár kilót, tudja, hogy ezért csak ő maga a felelős. Ugyanakkor észrevette, hogy míg vékonyan kevesen jeleztek neki vissza arról, hogy mennyire jól néz ki, a túlsúlyával kapcsolatban mindenki bátran nyilvánít véleményt. 

Hernádi Judit lánya nemrég Instagram-posztban beszélt erről követőinek.

"Amikor vékony voltam, akkor senki sem mondta, hogy jól nézek ki. Most viszont valamennyien felhozzák, hogy bezzeg 2018-ban mennyire „sovány" voltam" - kezdte a videót Zsófi, aki azt is elmondja a posztban: fontos volt számára, hogy megfeleljen a külső elvárásoknak, ám levonta a tanulságot. Mindenkinek magáért kell dolgoznia, nem mások elismeréséért.

Tarján Zsófi Forrás: All rights reserved/Mudra Laszlo

"Én csesztem el, nem lehet elvárni azt, hogy mások támogassanak egy olyan dologban, amihez nincs közük" - mondja el a videóban a HoneyBeast énekesnője, és azt is hozzáteszi: ha mégis megdicséri valaki, akkor az bónusz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.