Bombanő lett Olivia-Newton John lányából

Pomádé színész-énekesnő család Grease Chloe Lattanzi Olivia Newton-John gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehezen találta meg a helyét világsztár édesanyja árnyékában Chloe Lattanzi. Az augusztusban elhunyt Olivia Newton-John színész-énekes lánya számos szépészeti beavatkozáson átesett már, 2013-ban pedig rehabilitációra is szüksége volt.  

1986-ban adott életet első és egyetlen gyermekének Olivia Newton-John. A színésznő a Grease című filmmel került be a köztudatba, kislánya édesapjával pedig az azt követő filmje, a Xanadu forgatásán ismerkedett meg. Matt Lattanzi táncossal1984-ben házasodtak össze, kapcsolatuk egészen 1995-ig tartott.

Szerelmük gyömölcse, Chloe édesanyja árnyékában nem mindig tudott mit kezdeni magával: már 18 évesen végeztetett magán szépészeti beavatkozást, amit több másik is követett. 2013-ban rehabilitáción kellett résztvennie, ám a ma már 36 éves nő végre megtalálta helyét az életben.

Ő maga is színész-énekesként dolgozik, és 2017 óta boldogan él vőlegényével egy oregoni farmon. Instagram-követőinek száma is egyre gyarapszik, jelenleg nagyjából 150 ezren kíváncsiak Chloe mindennapjaira - írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.