Tinderen keres magának férjet az RTL sztárja

szingli magány Tinder schumacher vanda Celeb vagyok, ments ki innen! társkeresés utazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Celeb vagyok, ments ki innen! női versenyzői közül Vanda volt az utolsó, aki kiesett. A forgatás után a 24 éves sorozatsztár nem igyekezett haza: egyedül vette nyakába Kolumbiát. Az amúgy is sokat utazó celeb, bár maga választotta a szinglilétet, nem bánná, ha utazásaiból hazatérve lenne, aki vár rá. 

Ezért is van fenn Tinderen, amit ő maga erősített meg, mondván, ha valaki a társkeresőn a profiljára bukkan, legalább tudja, hogy valóban ő az. Vanda szerint semmi kivetnivaló nincs abban, ha valaki ilyen módon keres magának partnert.

Schumacher Vanda Forrás: Instagram

És hogy miért azt írta ki az oldalon, hogy férjet keres?

"Nyilván ez valahol poén volt, de szerettem volna jelezni, hogy nem az a lány vagyok, aki minden napra új csávót szeretne. Nem vagyok pasifaló, ahogyan azt valamiért sokan gondolják. Ha el akarok menni a belvárosba vacsorázni, nincs szükségem senkire, ha fizetnem kell" - magyarázta a Blikknek a celeb, aki a Való Világ 11. szériájának héttérműsorát vezeti majd a közeljövőben.

Társkeresési szokásairól annyit mondott: nem igazán szokott magyar pasikkal randizni, inkább külföldön ismerkedik, ahol nem ismerik, így senkit nem befolyásol az ismertsége.

"Persze nem vagyok előítéletes, magyar srác is lehet normális, de többnyire három perc után kifut a munkámra a téma" - magyarázta a Blikknek Vanda, aki azt is elárulta, hogy ritkán randizik, és ennek az az oka, hogy neki így egyszerűbb.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.