Napi horoszkóp 2022. november 22.: a Szűz meglepi a környezetét, a Skorpió keresi a harcot

Forrás: Shutterstock -
napi horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szingli Bak pedig most nagyon vágyik egy társra, és ezért most kész kompromisszumot is kötni. Napi horoszkóp következik keddre.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)


Ma a szokásosnál is kíváncsibb vagy, minden érdekel, még az is, ami egyáltalán nem tartozik rád. Ezért meggyűlhet a bajod valakivel: akár a szomszéddal, akár valamelyik barátoddal. Inkább ne szólj bele a dolgukba!

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)


Nem vagy képes beletörődni, hogy nem irányíthatsz mindenkit a kedved szerint. Ez egyszer mégis el kell fogadnod, hogy mások, akár még a családtagjaid is másként gondolkodnak, és ezt kifejezésre is juttatják. A cselekedeteikben is.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)


Ha most ismerkedsz, akkor hajlamos lehetsz arra, hogy a kiválasztottadat olyan tulajdonságokkal ruházd fel, amelyek nem az ő sajátjai. Ezért ne csodálkozz azon, ha a vége csalódás lehet. Kivéve, ha észreveszed a valódi jó tulajdonságait is.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)


Van valaki a környezetedben, aki most több figyelmet igényel. Elsősorban tőled várja a törődést, és te meg is tudod adni neki. Az odafigyelés sokszor apróságokon múlik. A lényeg a részletekben rejlik.

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)


Ma fárasztó látogatód akadhat, talán egy folytonosan gondokkal küzdő barát vagy rokon személyében. Hallgasd meg türelmesen a panaszáradatot. Azután pedig tegyél egy nagy sétát, hogy kiszellőztesd a fejed.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)


Ma valami furcsa dologra adod a fejed, amivel megleped a környezetedet. Van, akinek az ellenállását is kivívhatod e tetteddel, de lesznek azért olyanok is, akik lelkesedni fognak érted. A lényeg, hogy valamit teremteni akarsz.

A többi csillagjegy horoszkópját ITT találod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.