Christina Ricci kis híján anyagi csődbe ment a válása miatt

Forrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images/Frazer Harrison -
Christina Ricci anyagi csőd színésznő csőd válás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Christina Ricci meglepő őszinteséggel beszélt arról, hogy a válása finanszírozása annyira sok pénzbe került, hogy közel állt az anyagi csődhöz.

Christina Ricci a mai napig a legtöbb emberben úgy él, mint az Addams family Wednesdaye. A színésznő zűrös magánéletéről az elmúlt években sokat lehetett olvasni, volt férje, James Heerdegen ugyanis állítólag a pandémia ideje alatt verte őt.

Christina és volt férje 2020 júliusában mentek külön, a színésznő távoltartási végzést is kért, most pedig elárulta, a válási procedúra annyira drága volt, hogy a csőd szélére került.

"Súlyos traumák sorozatát éltem át az életben, ami pénzügyi nehézségeket is magával hozott. A válásom kis híján anyagi csődbe sodort, elhúzódó bírósági tárgyalásokkal, őrizetbe vétellel, távoltartási végzéssel. Régen elég komoly kézitáska-kollekcióm volt, de sokat eladtam abból is"

-írja a Page six.

Forrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images/Frazer Harrison

Ricci azóta újra boldog, immár Mark Hampton oldalán, akivel közös gyermeke 2021. decemberében szüeltett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.