Minden nap súlyzózik "Super Mario", a 94 éves dédnagyapa - a bivalyerős öregúr nem hagyja abba az edzést

súlyzós edzés dédnagypapa Super Mario gyúrás edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mario Sanna még a születésnapját is egy kétórás edzéssel ünnepelte második otthonában, az edzőteremben. 

Az egykori vasúti mérnök elmondta, hogy vasúti sínek fektetésével végzett munkája jó formában tartotta, de nyudíjba vonulása után beleszeretett az edzőterembe és az edzésbe. Már 30 éve edz kitartóan, 94 évesen hetente kétszer látogat el a fitneszközpontba, ahol szobabicikliket, evezőgépeket, lábprést használ és a bicepszét is erősíti:

"Amikor visszavonultam a munkából, nem volt semmi dolgom, ezért úgy döntöttem, hogy az edzőterembe fogok járni. Az volt a szándékom, hogy a lehető legfittebb legyek. Mindent használok, ami az edzőteremben van – bármilyen gépet, a spinning óráktól a súlyemelésig és a sétálógépen való járásig mindent kipróbáltam már. Véleményem szerint a testnek mozognia kell. Valószínűleg akkor is mozgok, ha éppen alszom. A test maga a gép. Ha nem használod, akkor romlani kezd".

Mario bácsi, akinek két gyermeke és négy unokája van, régebben gyakrabban járt edzeni, de szembetegsége miatt csökkentenie kellett az edzések számát. Most minden héten kedden és pénteken megy gyúrni: egy barátja viszi kocsival az edzőterembe - írja a Yorkshire Post.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.