A texasi Tanya Herbert, aki a második legmagasabb nő a világon, azzal került be a Guiness Rekordok Könyvébe, hogy neki van a világon a legnagyobb lába a nők között. 

A 205 centiméter magas nő csak méretre gyártott cipőket tud hordani, mivel a lábmérete 48-as, ami még férfiaknál sem mindennapi, s úgy tűnik, még Amerikában sem kapni a boltokban ekkora női cipőket. 

Jelenlegi lábméretét már középiskolás korában elérte, ahogy a magassága is mindig kirívó volt, de nem is csoda, hiszen a szülei is nagyon magasak. 

Tanya a közösségi médiában nem törekszik hatalmas követőtábort kialakítani, de még így is kap üzeneteket lábfetisiszta férfiaktól, akik fizetnének azért, hogy képeket küldjön hatalmas lábáról.

"Az engem követő férfiak öt százaléka küld furcsa és érdekes üzeneteket nekem, és érdeklődik, eladnék-e neki képeket a lábamról" - meséli a 39 éves texasi nő, akinek esze ágában sincs kiszolgálni a lábfetisiszta férfiak vágyait. 

A cipővásárlás nehézségein kívül semmi nem zavarja Tanyát. Időnként webshopokból rendel magának férficipőket, melyeket aztán otthon nőiesebbé varázsol - írja a Daily Mail.