Ördög Nóra az év nagy részében óriási hajtásban éli a mindennapjait, a karácsonyi időszakban azonban visszavesz a tempóból és a családnak, a barátoknak szenteli minden idejét. 

Ördög Nóra, ahogy az év nagy részében, korábban karácsonykor is a konyhában sürgött-forgott, hogy a családjának isteni finom menüt varázsoljon szenteste az asztalra, azonban az elmúlt években változtattak férjével ezen a hagyományon.

"Sokáig voltam karácsonymániás, de sajnos ez már a felnőtt életünkben annyira összekötődik az őrült rohanással. Nehéz, ezért évek óta van egy rituálénk, mert nem vagyok hajlandó hullafáradtan bezuhanni a karácsonyfa alá. Mesterségesen lelassítjuk magunkat, december 20-a környékén a barátnőmékkel, az összes gyerekkel elmegyünk wellnessezni, és csak 23-án jövünk vissza. Amikor mások még ajándékokért szaladgálnak, főznek, mi kicsekkolunk" - magyarázta a csinos műsorvezető, majd elárulta, hogyan is telik náluk a szenteste.

Ördög Nóra évek óta nem főz karácsonykorForrás: TV2

"24-én itthon vagyunk Diósdon, délelőtt szomszédolunk, csinálunk nagy karácsonyi brunchokat. A pandémia alatt este rendeltünk étteremből karácsonyi vacsorát. Most is így lesz, vagy szépen felöltözünk és elmegyünk étterembe. Mire hazaérünk, az angyalkák meghozzák az ajándékokat" - mesélte Nóra, majd hozzátette, hogy az év utolsó napját mindig a Balatonon töltik.

"Karácsony másnapján anyukáméknál vagyunk Mórahalmon, ott találkozunk az öcsémékkel. 27-én mindig van egy nagyobb unokatesós találkozás. A két ünnep közt sokat vagyunk a Balatonon. 30-án tartunk egy giga szilveszteri bulit 80-100 vendéggel a fotóstúdióban. 31-én a gyerekekkel általában lemegyünk a Balatonra. Tavaly volt korcsolyapálya a bolt mellett, ahol összeverődött a helyi társaság. Korcsolyáztunk szilveszterkor és nem volt hiányérzetünk, hiszen előző nap megvolt a parti" - mondta a Kiskegyednek.