Valóra válik VV Merci álma: "Hihetetlen, hogy találtam egy olyan csávót, aki bevállalja"

Forrás: VV Merci Instagram -
esküvő VV Merci rószaszín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Merci és vőlegénye, Krisztián hamarosan örök hűséget fogadnak egymásnak. A fiatal lány legnagyobb álma is valóra válik a nagy napon: szerelme rózsaszínű öltönyben veszi feleségül az egykori villalakót.

VV Merci kezét tavasszal kérte meg párja, Krisztián. Az eljegyzés nagyon romantikus volt: a férfi Párizsban, az Eiffel-toronynál tette fel a nagy kérdést szerelmének.


Valóra válik VV Merci álma: "Hihetetlen, hogy találtam egy olyan csávót, aki bevállalja" Forrás: VV Merci Instagram

A jegyesek hamarosan oltár elé állnak, hogy örök hűséget fogadjanak egymásnak. A nagy napon Merci egyik legnagyobb álma is valóra válik: párjával rózsaszínben mondják ki a boldogító igent.

"Hihetetlen, hogy találtam egy olyan csávót, aki bevállalja, hogy az esküvőnkön rózsaszín lesz rajta. Imádom, nagyon jó! Tényleg teljesíti minden álmomat: lánykérés Párizsban, az Eiffel-toronynál, elvitt Disneylandbe, most meg a rózsaszín öltöny az esküvőn"

– mondta a Fókusznak Merci.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.