Megdöbbentő őszinteséggel vallott Balázs Fecó elvesztéséről Kovács Kati, aki a mai napig hibásnak érzi magát a legenda halála miatt. 

Szombaton lesz két éve, hogy eltávozott közülünk Balázs Fecó. A legenda koronavírusban hunyt el, és bár halála óta sok idő eltelt, családja, egykori kollégái és a rajongók a mai napig nehezen hiszik el, hogy Fecó nincs többé.

A Borsnak  a szomorú évforduló kapcsán Kovács Kati beszélt arról, hogyan emlékszik a zenészlegendára.

"Nekem Balázs Fecó egy hihetetlenül tehetséges ember volt. Sokszor énekeltünk közösen, és megannyi jó pillanatunk volt együtt. Aztán jött ez a fránya covid (...) Emlékszem arra, nagyon sokszor szóltunk neki, hogy ne menjen tömegbe. Féltettük, de ő csak nem hallgatott ránk. Volt neki egy nagy terve, közelgő hetvenedik születésnapjára szeretett volna egy koncertet az Arénában..."

-kezdte Kovács Kati.

Forrás: MTVA / Ridikül

Az énekesnő elárulta, a mai napig előfordul, hogy elsírja magát, ha eszébe jut Balázs Fecó.

 

"Gyakran mondtuk neki, kérleltük, ha emberek közé megy, húzza fel a maszkot, de egyszerűen hajthatatlan volt. Ezért is sírom el magam gyakran, ha Balázs Fecó-dalt éneklek.  

Sokszor azon gondolkodom, mit tehettem volna még. Kérlelhettem volna jobban? Erőszakosabb lehettem volna? Nem derül már ki. Kicsit szerintem mind hibásak vagyunk

– nyilatkozta a lapnak Kovács Kati, aki szerint hatalmasat veszített a szakma, és Balázs Fecó óriási űrt hagyott maga után.

Akárcsak Kóbor János, aki 2021 decemberében, szintén a koronavírus szövődményei miatt távozott az élők sorából.