Abortusza volt, levágták a lábát, benzint itattak vele és meg akarták ölni – mindezek a 24 éves Martin Anett szörnyű látomásai voltak, miközben kómában feküdt.

A fiatal lány 2021-ben szenvedett súlyos balesetet, amikor autóval hazaindult a Balatontól Budakeszire, ám a szülői házba már nem érkezett meg. Máig tisztázatlan okokból a szembesávba került, és félig frontálisan ütközött egy másik kocsival. 

Az országúton mentem és a kórházban keltem. Nem emlékszem semmire, amnéziám van azóta is. Eltört a combcsontom, a medencém, a keresztcsontom, a bal karom, sorozat bordatörésem volt, ki kellett venni a lépemet, összevarrták a májamat, illetve a beleimet – mondta Martin Anett, aki a Tények videójában azt is megmutatta, hol kellett összevarrni a fejét.

A gyógytornászként dolgozó lányt emellett borzasztó látomások gyötörték, miközben mesterséges kómában tartották: meghalt az édesapja, abortusza volt, levágták a lábait, halálos balesetet okozott, benzint ivott, megalázták őt.

A szörnyűségek ellenére azonban Anett összeszedte magát és bár féltették, elhatározta, hogy folytatja egyetemi tanulmányait; a kórházból való távozása után röviddel pedig sportolni is újra elkezdett. Erőfeszítéseinek gyümölcse kétségkívül beérett: ő lett 2021 legnagyobb átalakulója a Biotech USA versenyén.