Müller Péter: Tudd, hogy számíthatsz magadra! Ne félj, nem hagy el.

Forrás: Shutterstock -
Müller Péter heti útravaló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló Müller Pétertől.

A nehézségek tanítanak meg arra, hogy van benned Valaki, akinek ez nem nehéz.

Müller Péter: Forrás: Shutterstock


Biztos fölfedezted már magadban ezt a Valakit. A gond ott van, hogy hiába fedezted fel, újra és újra eltűnik. El is felejted, hogy tudsz róla. Nagyon mélyen él benned, s csak a legnagyobb, legnehezebb pillanatokban bukkan fel. Amikor nélküle már nem megy. Minden nagy sportdiadal onnan indul, amikor nem bírod már tovább. Amikor túljutsz a „holtponton". (Milyen jó szó. Úgy érzed, meghalsz.) Ő a nagy „Megoldó", aki a kritikus pillanatokban átveszi az irányítást – aztán eltűnik. Egy dolgot tehetsz. Tudd, hogy ott él benned! Tudd, hogy erősebb vagy, mint hiszed! Tudd, hogy számíthatsz magadra! Ne félj, nem hagy el. Te elhagyod őt, de Ő téged soha! Bízz benne!

Müller Péter korábbi írásait itt olvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.