Egymással vigasztalódik Harry Styles és Kendall Jenner - Azt beszélik, összejöttek

Harry Styles Kendall Jenner párkapcsolat szerelem szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kendall Jenner és Harry Styles is nemrég lett szingli, most pedig azt beszélik, összejött a két híresség.

Nemrég robbant a hír, hogy véget ért Olivia Wilde és Harry Styles két éves párkapcsolata, eltérő prioritásokra hivatkozva. Szakításuk hírére sokan fellélegeztek, mivel úgy gondolták, az egész kapcsolat csupán marketing fogás volt, hogy reklámozzák közös filmüket, a Nincs baj, drágám című thrillert.

Kendall Jennes pedig szintén nem régóta erősíti a szinglik táborák, ő szintén két évig járt a kosárlabdázó Devin Bookerrel.

Az énekes és a modell pár évvel ezelőtt már összejött egy rövid időre, most pedig úgy tűnik, minden alkalmat kihasználnak, hogy egymás társaságát élvezzék. Így akár még az is lehet, hogy nemcsak baráti szálak fűzik össze őket, hanem újabb sztárpár van alakulóban - írja a Harper's Bazaar.

Ezt bizonyítja egy nemrég készült felvétel is, amelyen Harry Styles koncertje közben csókot dobott a nézők közt álló Jennernek:

@sbayaaaa wait for Kendall at the end of the video #harrystyles#harryshouse#concert#la#jenner#kardashians#fyp♬ Love Of My Life - Harry Styles

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.