Ma este kiderül, melyik lány Árpa Attila választottja: ez segíti őt a végső döntésben

választás Árpa Attila A Nagy Ő döntés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma este ér véget A Nagy Ő, és kiderül, Bogit vagy Timit választja Árpa Attila. A színész elárulta, mi alapján hozza meg a végső döntést.

A nézők is láthatták, hogy próbál párra találni Árpa Atitla A Nagy Ő című műsorban. A színész-rendező kegyeiért már csak két lány küzd, Bogi és Timi, ma este pedig kiderül, melyik lányt választja a színész. Attila a Borsnak arról beszélt, mi alapján fogja meghozni a végső döntést, és mi az, ami számára igazán fontos egy nőben.

"A végső döntésben az segít, hogy a hétköznapokból teljesen kiszakadva mit tudunk nyújtani egymásnak, és kinél indul el tényleges érzelem"

– kezdte a lapnak Árpa.

"Elsődleges a humor és a megértés. Fogadjon el engem és a nyughatatlan életemet.

Nem azt várom, hogy ő legyen a démoni társutasom, hanem egy ellenpólus, aki olykor nyugalmat hoz az életembe.

Természetesen lényeges az őszinteség, a játékosság és a testi vonzalom. Nekem fontos, hogy egy nőt 5-6-8 év után is ugyanúgy kívánjak, mint az elején. Szeretem, ha meglepetéseket tud okozni és spontán"

- mondta Atitla.

Forrás: TV2 Sajtószoba

"Szeretem, ha egy nő igényes, ad magára, törődik a saját életével, de aki túlontúl énközpontú, az nekem nem szimpatikus. A felesleges, vagy mondvacsinált hisztériát sem tolerálom. És még valami! Ha nem szereti az állatokat, a filmeket, a kultúrát, az utazást, akkor nincs helye mellettem!"

jelentette ki határozottan.

A Nagy Ő Toszkánába viszi Timit és Bogit, és ott fog eldőlni, kit választ Attila.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.