A Nagy Ő nyertese nem biztos abban, hogy Árpa Attila lezárta magában a házasságát

Nyergesi Tímea Árpa Attila összehasonlítgatás A Nagy Ő Tomán Szabina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Timi, aki végül sikeresen elrabolta Árpa Attila szívét A Nagy Ő műsorában, elárulta, mit gondol a színész-producer korábbi feleségéről, Tomán Szabináról.

Sokan úgy vélik, Árpa olyan magasra tette a mércét Tomán Szabinával, hogy azt csak nagyon kevesen tudnák megugrani. A színész-producernek azonban mégis sikeresen elnyerte a szívét a 32 éves Timi A Nagy Ő műsorában, aki viszont elárulta, nem biztos abban, hogy Attila teljesen lezárta magában a házasságát.

"Szabinát nem ismerem, de nem is igazán érdekel. Elvileg ő már a múlt, viszont azon nagyon meglepődtem, amikor Attila előrukkolt a műsorban egy olyan dallal, amit Szabinának írt. Nem tudom, mennyire zárta le a házasságát magában. Lehet, még ott van benne valami nagyon mélyen. Mindenesetre nekem nem beszélt róla, és én sem hasonlítgatom magam a volt nejéhez. Persze miért is tenném, látszólag semmi hasonlóság nincs közöttünk. Az idő pedig úgyis eldönti, hogy mennyire illünk össze Attilával" – árulta el Timi a Story magazinnak.

Timi korábban arról beszélt, szerinte azért őt választotta Attila, mert nem küzdött érte gátlástalanul. Hiába volt versenyhelyzetben, ő sosem küzd egy férfiért sem, ez alól pedig A Nagy Ő sem kivétel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.