Hatalmas bejelentést tett Szilágyi Szilvi: itt láthatjuk őt hamarosan

bejelentés színésznő Szilágyi Szilvi titok A mi kis falunk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szilágyi Szilvi egy éven keresztül titkolta a hatalmas hírt, de most végre elmondhatta.

Caramel felesége, aki nemrég lett kétgyermekes édesanya Instagram-oldalán osztotta meg, hogy egy évvel ezelőtt átélte élete egyik legizgalmasabb élményét: felkérték A mi kis falunk egyik vendégszereplőjének.

"Ezt az egészet, több mint egy éve őrizgetem magamban, mert nem beszélhettem róla Nektek!!! ... egészen idáig! Életem egyik legizgalmasabb élménye lesz örökre ez a pár nap forgatás! Sose felejtem el amikor megérkezett az e-mail, hogy rám gondoltak! Kipróbáltam már magam szinkronként a Disney jóvoltából, de sose gondoltam volna, hogy ekkora színészekkel játszhatok együtt... Szeretném megköszönni, a lehetőséget Kapitány Ivánnak és az @rtlmagyarorszag -nak! A végtelen kedvességet az egész @amikisfalunk.official stábjának! Egy epizód erejéig, egy mókás karakter bőrébe bújhattam, annyit elárulhatok, hogy még thai nyelvtanárhoz is jártam, hogy nagyon hitelesen tudjam hozni ezt a karaktert. Remélem a hasatokat fogjátok fogni a nevetéstől december 10-én 20.00-kor!" - írta a fotóhoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.