Galambos Lajos nem fél a börtöntől: ha menni kell, menni fog

Forrás: -- -
fogvatartás Kúria Galambos Lajos börtön közműlopás Lagzi Lajcsi ítélet fellebbezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Galambos Lajos állítja, nem félős ember, így ha valóban börtönbe kell vonulnia, nem ijed meg. De hisz az igazában és abban bízik, hogy előbb-utóbb fény derül az ártatlanságára. 

Szerdán a bíróság műsodfokon is bűnösnek találta Lajcsit a 7 éve húzódó közműlopási ügyében, ám a trombitaművész továbbra is kitart amellett, hogy ártatlan, és amint kézhez kapja a 3 év 6 hónap letöltendő szabadságvesztésről szóló ítéletet, fellebbez a Kúriánál.

Galambos Lajos Metropol Forrás: --

Galambos úgy véli, számos kisebb és nagyobb jogi tévedést ismerhetünk a történelemből, és biztos benne, hogy az ő ügye is erről lesz híres.

"Mindenre fel vagyok készülve! Nyilván arra is, hogy börtönbe kell vonulnom pár hónap múlva. Nem vagyok félős típus, így nem tartok attól, ami rám vár. Értem nem kell jönni, megyek magamtól! Aztán ahogyan az előzetesből is, onnan is kijövök majd..." - mondta el a Borsnak Lajcsi, aki reméli, hogy volt felesége, Boglárka, akit felmentettek az őt ért vádak alól, pert indít amiatt, hogy 12 napig jogtalanul tartották fogva.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.