Magyar Tudományos Akadémia MTA környezetvédelem felkérés Pumped Gabo verseny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem titok, hogy Pumped Gabo odafigyel a környezetvédelemre, és igyekszik népszerűsíteni is azt. Úgy tűnik, ez az MTA-nak is feltűnt, ezért ebédre invitálták az egykori valóságshow-szereplőt. 

Gabo nem teketóriázott, elfogadta a meghívást, melyre nagyon büszke, az Instagramra ki is posztolta, milyen megtiszteltetés érte őt.

"Régen ilyenekkel poénkodtam - Meghívtak a Magyar Tudományos Akadémiába ebédelni. Fenntarthatósági témában rendezett egy versenyt az MTA, ennek a népszerűsítésében segítettünk nekik, rengetegen jelentkeztek, több mint 600 csapat! Nagyon örülök, hogy sokatokat érdekel és foglalkoztat ez a téma. Ebédeltünk, körbevezettek, beszélgettünk és arra jutottunk, hogy fogunk még találkozni egy szebb jövő érdekében. Rengeteg okos ember van az országban, akik szeretnének tenni és tesznek is valamit. Ez csak együtt sikerülhet" - posztolta büszként Gabo az Instagramra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.