Farm VIP: Andi és Fruzsi azonnal megtalálták a közös hangot egymással

Forrás: Tv2 -
Görgényi Fruzsina Szarvas Andi barátság Farm VIP összhang
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andi és Fruzsi megtalálták a közös hangot az összeköltözés első napján, együtt mosogattak a buli utáni reggelen.

Pénteken egyesült a sárga és a piros csapat, ezzel kialakult a műsor TOP 10-es mezőnye és kezdetét vette az egyéni játék. Miután együtt beköltöztek a játékosok a parasztházba, egy közös bulival ünnepeltek.

"Fruzsival kezdtem a reggelt, mosogattunk, nekem nagyon aranyos és jószívű lánynak tűnik. Tudtam, hogy volt egy kis előzménye, amikor megjátszotta a sírást, de már amikor ott állt a sárgáknál, akkor is láttam, hogy egy szimpatikus lány" - mesélte Andi.

farm vip fruzsi andi Forrás: Tv2

"Andin már akkor éreztem, hogy hasonló gondolkodású, meg hasonló empátiával bíró lány, mint én, amikor följöttem és volt ez a sírdogálásos történet. Mert ott, amikor sírtam, hiába volt másik csapatban, akkora szeretettel jött oda és ölelt meg. Akkor éreztem, hogy ha mi egy csapatban lennénk, akkor jól tudnánk együtt dolgozni. Az első pillanat, amikor összekerültünk és együtt mosogattunk, egyből tudtam, hogy ő nekem itt a társam lesz" - mondta Fruzsi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.