Kiderült: Nádai Anikó valójában ezért hagyta ott a Való Világot

Való Világ gyermek Nádai Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nádai Anikó a múlt héten jelentette be, hogy ott hagyja a Való Világ 11. évadát. Most az is kiderült, hogy miért döntött így.

A műsorvezető helyét Schumacher Vanda veszi át, aki eddig a BeleValóVilág című háttérműsor házigazdája volt.

Az korábban sem volt titok, hogy Anikó a kisgyermeke miatt hagyja ott a műsort, mivel rájött, hogy túl korán ment vissza a munka világába. Most viszont az is kiderült, hogy a műsorral járó elfoglaltságok miatt nemcsak a kisebbik fiára nem jutott elég ideje, hanem a nagyobbikra sem.

"A kisfiam még nagyon picike, négy hónapos, anyatejes. Ezt kilogisztikázni folyamatosan... Éjszaka értem haza, Peti volt otthon a picivel... Persze, szuperül megoldotta. Meg hát ott van a nagyobb fiam, aki meg iskolás. Tanultunk a témazárókra, tollbamondást írtunk, és hirtelen már itt is voltam... Őt is nagyon megviselte, hogy este már nem én fektettem le" – mondta Anikó az RTL Fókusz című műsorában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.