Hét év után került elő egy elszökött kutya: 1280 km-re az otthonától találtak rá

kutya megható tűzijáték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jazzy, a texasi kutyus ötéves korában rohant el családja házától, mert megijedt a környéken rendezett tűzijátéktól. Gazdái soha nem adták fel a reményt, éveken át keresték őt, mire végül csodával határos módon ismét magukhoz ölelhették kedvencüket.

A BBC beszámolója szerint az ebet Texastól 1280 km-re, a floridai Orlandóban egy hotel mögött tengődve találták meg az állatmentők, akik a jószág chipje alapján felkeresték annak tulajdonosait. A családanya, Kerry azonnal repülőre ült, hogy imádott kutyusukat hazavihesse.

Bár Jazzy élettörténetéről nem sokat tudtak, az állatmentők arról számoltak be, hogy szegény olyan súlyos ízületi bántalmaktól szenvedett, hogy járni is alig tudott. Amikor azonban meghallotta Kerry hangját, azonnal izgatott lett, a nagy találkozás után pedig nem győzte nyalogatni gazdasszonya kezeit, akihez megpróbált minél közelebb bújni.

Kerry, amint tudta, hazavitte a most 12 éves szökevényt, aki a gyógykezelések hatására szerencsére már boldogan szaladgál szeretett otthonában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.